icon_widget_image Luni - Vineri: 8:00 - 18:00 icon_widget_image Strada Principală 996, Prundu-Bârgăului 427230, România icon_widget_image + (40) 0747-836-013 + (40) 0743-817-763 icon_widget_image bosconstruct@gmail.com mit_bos@yahoo.com
Image Alt
BOS CONSTRUCT

Companie

Despre noi
a
BOS CONSTRUCT

Orientare spre client

Slujba noastră este în primul rând și în primul rând despre clienții noștri. Plasarea clienților noștri în prim plan ne ajută să stabilim cum arată cu adevărat succesul proiectului, cu mult înainte ca prima piesă de echipament de construcție să ajungă pe șantier. Acest lucru depășește costul, programul și calitatea. Este vorba despre relații, inovație, eficiență, abilitare și învățare.

BOS CONSTRUCT

Dezvoltare

Colaborăm cu clienții noștri pentru a-i ajuta să dezvăluie obstacolele și provocările cu care se pot confrunta în procesul de construcție al proiectului lor. Apoi, dezvoltăm soluții și luăm măsuri pentru a răspunde acestor provocări, tocmai ca să ne atingem obiectivele și să finalizam lucrarea în mod eficient și sigur.

z
BOS CONSTRUCT

Expertiză

Experiența noastră în construcții permite echipei noastre să se descurce cu un obiectiv orientat spre client. Ne cunoaștem clienții adresându-ne întrebări care ne fac sa le înțelegem mai bine nevoile lor, astfel încât să putem oferi soluții inteligente bazate pe valoare. Ne străduim să oferim întotdeauna cea mai bună experiență de construire și să îmbunătățim procesul pentru asociații, clienții, partenerii și comunitatea noastră.